Дата-центр "Гайдара, 50"


Дата-центр
Дата-центр «Гайдара, 50» розташований в українській «силіконової долини», де знаходяться три найбільших українських точки обміну трафіку UA-IX, DTEL-IX, GIGANET і зосереджені основні телекомунікаційні магістралі України. Саме це і виділяє дата-центр «Гайдара, 50» серед інших українських дата-центрів і робить його цікавим для розміщення обладнання провайдерів доступу та провайдерів послуг. Дата-центр побудований з дотриманням основних вимог Uptime Institute Tier III-IV і стандарту TIA-942.

Особливості дата-центру «Гайдара, 50»:


Мережева інфраструктура
Дата-центр має кілька незалежних, рознесених волоконно-оптичних кабельних вводів. Клієнтам також надається можливість організації власного каналу передачі даних, при необхідності можна орендувати окреме «темне» волокно за рахунок широкого вибіру підключень до найбільшим операторам зв'язку України.
ДЦ Гайдара, 50


Серверні
Загальна ємність Дата-центру більш ніж 100 шаф шириною 600 (19 дюймів) і глибиною 1000 мм. Є можливість розміщення нестандартних шаф, що дозволяє задовольнити потреби будь-якого клієнта з урахуванням їх особливості, а також врахувати особливості розміщення телеком і серверного устаткування. У кожну шафу подається два незалежні вводи електроживлення, оплата споживання електроенергії здійснюється за індивідуальним лічильником. Серверні обладнані фальшпідлогою з антистатичним покриттям і системою екранування і зняття статичного потенціалу під фальшпідлогою.

Фотогалерея дата-центра Фотогалерея дата-центра
Фотогалерея дата-центра Фотогалерея дата-центра


Безпека
Фізичне збереження обладнання забезпечує цілодобова охорона, доступ до обладнання мають тільки авторизовані представники клієнта. Дата-центр забезпечує можливість віддаленого доступу для моніторингу та управління розміщеним обладнанням. Повний список додаткових приміщень і прилеглих територій двома незалежними системами відеоспостереження. Також Дата-центр обладнаний системою контролю доступу, датчиками руху і шлюзом для входу в серверну з додатковим кордоном контролю доступу та відеоконтролем.
ДЦ Гайдара, 50


Електроживлення
Дата-центр обладнаний сучасною системою гарантованого електроживлення з 2 х 1МВА незалежними вводами живлення, автоматичною системою перемикання на резервний дизель-генератор і, що є не менш важливим для роботи електрообладнання, - системою захисного заземлення. Для виключення накопичення об'ємного заряду повітряного потоку, а також для захисту обладнання від імпульсних наведень застосовується металевий електростатичний екран по всій поверхні серверної.


Охолодження
В Дата-центрі встановлена система клімат-контролю і вентиляції, що забезпечує оптимальні умови для роботи обладнання. Всі вузли побудовані за принципом N + 1 і забезпечені інтелектуальною системою віддаленого моніторингу та управління. Відмінною особливістю є відсутність циркуляційної води в серверних приміщеннях, так як система охолодження побудована з використанням прецизійних сухих кондиціонерів.


Пожежогасіння
Система об'ємного газового пожежогасіння Дата-Центру оснащена датчиками раннього виявлення диму і рівномірно розподіленими по площі і під фальшпідлогою балонами. Вогнестійкість огороджувальних конструкцій становить не менше двох годин, всі входи обладнані протипожежними дверима з системою «антипаніка». Структурована кабельна система Дата-центар виконана негорючим кабелем.


Особливості конструкції
З урахуванням близького розміщення дата-центру до всіх основних телекомунікаційних магістралей України клієнтам можуть надаватися додаткові послуги з організації внутрішніх з'єднань (між портами обладнання, розміщеного безпосередньо в дата-центрі) і зовнішніх з'єднань (між портами обладнання, розміщеного в дата-центрі «Гайдара, 50» і обладнання, розміщеного на технічних майданчиках інших провайдерів послуги).




Skype Me™!