Avaya Tenovis


Розташований в самому серці Європи, Avaya Tenovis є одним з найбільш високо рейтингових дата-центрів.


Avaya Tenovis є сучасним дата-центром у якому реалізована продумана архітектура всіх підсистем інфраструктури, з метою уникнення одиничних відмов. Цей дата-центр використовує самі передові технології проектування для досягнення безпрецедентної надійності, ремонтопридатності і гнучкості системи.


IMAGE_ALT_THEMES_DEFAULT_DEFAULT_MEDIA_IMAGES_DC_AVAYA1_JPG

Основою сучасної відмовостійкої системи є два незалежних введення по живлення, використання кілька незалежних джерел безперебійного живлення (ДБЖ), генераторів, кондиціонерів, а також блоки розподілу живлення (PDU's).


IMAGE_ALT_THEMES_DEFAULT_DEFAULT_MEDIA_IMAGES_DC_AVAYA1_JPG

Щоб досягти цього рівня надійності були реалізовані наступні заходи:


Електрика
Avaya Tenovis має два незалежних введення по живлення від підстанції поруч. Це унікальне місце гарантує доступність додаткового електроживлення у разі потреби.


Головна система розподілу електроенергії
Будинок оснащений двома основними електричними вузлами розподілу. Кожен вузол підтримується допоміжними службами і незалежною системою генератора. Будь-який з вузлів є резервним.


ДБЖ системи
У цілому п'ять (5) 500 kVA ДБЖ встановлені в моделі N +1. Кожен модуль ДБЖ оснащений батареями, які забезпечують дата-центр електричною енергією при повному навантаженні на протязі не менше 15 хвилин.

Стан батарей безперервно спостерігається за допомогою сучасної системи моніторингу.


Резервні генератор системи
Один (1) 2500 kVA генератор. Кожен генератор оснащений автономною цистерною дизельного палива з розміром, достатнім для підтримки при повному навантаженні протягом 24 годин. Другий 2500 kW дизель-генератор може бути використаний, якщо основний генератор виснажиться.


Система охолодження



  1. 22 одиниці кондиціонування повітря комп'ютерних кімнат (720 тн)
  2. Система резервування
  3. Відсутність єдиної точки збою в механічній системі
  4. Замкнутий ланцюг для постачання води

Системи виявлення пожежі і засоби боротьби
Присутні сучасні засоби виявлення вогню і диму, а також засоби для боротьби VESDA (Very Early Smoke Detection and Alarm). Подвійна блокування попереднього дії системи пожежогасіння.


Доступність
Доступність: 99,995%


Розташування
Розташування в центрі Європи, це дає всім кліетам з сусідніх Європейських країн шанс на отримання хорошої пропускної здатності, часу відгуку (ping), і найкоротший можливий шлях (trace route) на сервер. У дата-центрі також є пропозиції по каналах зв'язку від провайдерів, які мають хорошу пропускну здатність до азіатських і північноамериканських провайдерів.


Конкурентні переваги


  1. Сучасна волоконно-оптична мережа
  2. Сучасні і надійні комунікації
  3. Далеко від будь-якої небезпеки
  4. У Центральній Європі, для забезпечення найкращої якості обслуговування європейців і сусідніх континентів.



Skype Me™!